Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Totaal opgebracht: € 2.660 / € 2.500

Doneer

Bam! Ik ben online!

Je moet er toch niet aan denken dat je dochter/nichtje/vriendinnetje in de prostitutie terecht komt en onder erbarmelijke omstandigheden vastgehouden wordt…

 

Hier kan iets tegen gedaan worden. En daar wil ik onwijs graag iets in betekenen.

Jij kunt mij helpen!

Donderdag 17 mei 2018 laat ik mij 12 uur lang opsluiten in een hokje op de Grote Markt van Zwolle om zoveel mogelijk geld op te halen voor Free a girl.

Precies 1 week geleden werd ik benaderd of ik dit jaar mee wilde doen aan deze prachtige actie. Vorig jaar kwam ik een oproepje tegen en waren mijn eerste gedachten: “Wat mooi om daar energie in te steken!  Ik doe mee! ” Maar mijn tweede gedachte, iets verder nagedacht: “Hmmm neh, ik ben zwanger, 12 uur lang vrijwillig niet eten; niet zo’n goed idee…”

Dit jaar níet zwanger, wél trotse moeder van een prachtig meisje en nóg meer vastbesloten om mijn positieve energie in te zetten voor deze goede maar ook zo noodzakelijke actie.

Dus yes: let’s go!

Dezelfde avond gingen de radartjes in mijn hoofd AAN met allemaal leuke ideeën voor de veiling. Wie kan ik benaderen en waarvoor?

Ietwat voorzichtig begon ik mensen te benaderen en de bereidwilligheid en mooie reacties sterkten mij.

**De komende dagen zullen erg interessante veilingitems gepost worden. Hou mijn site daarom goed in de gaten!**

Net mijn eerste donatie ontvangen van een lieve anoniem.

Met de tekst “zet m op topper!”.

Vreugdedansje door de kamer!

Lieve anoniem, DANK!!

En iedereen die zal volgen : ook een vreugdedansje en grote dank voor jullie donatie. Jullie zijn allemaal toppers!

Laten we er met zijn allen voor gaan (spierballenarm:D)

Irene

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77