Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

De vakantie naar Griekenland is gewonnen door: Mariëlle Septet. Gefeliciteerd!

Vandaag gefotografeerd door fotograaf Menno van der Meulen die vrijwilligers fotografeert die zich inzetten voor de week tegen kinderprostitutie.

Voor stichting Free A Girl in Arnhem.

https://www.lockmeup.nl/nieuws/21397/

Lieve mensen,

Ondanks de kleine bescheiden kring die ik heb ben ik trots op mijn kringen die dicht bij mij staan. Zo krijg ik langzaam het vertrouwen weer terug in de medemens. Zij steunen mij vanuit hun kringen om mij dan weer te steunen. Anonieme donaties en donaties zijn welkom !! Ik waardeer elke euro, sterker nog elke cent !!

Het motiveert mij steeds meer om morgen mijn tijd uit te zetten in mijn hok. Het idee wat voorbij zal komen hoe deze meisjes moeten lijden en soms tot hun dood zal volgen is toch verschrikkelijk !! Ik hoop zo dat er veel meisjes bevrijd kunnen worden uit de klauwen van deze martelaars !!! Mogen alle kinderen genieten van een jeugd in vrijheid dat is mijn wens. Help mij bij te dragen aan meer VRIJHEID !! Mijn dankbaarheid is groot en zal mijn hart geven in deze 12 uur dat ik vast zit.

 

Misschien tot morgen bij Dudok te Arnhem en anders zie ik uw woorden graag tegemoet. Ik dank u voor deze tijd en geniet van uw vrijheid !! Dikke knuffel.

 

Mijn ochtend/middag/avond eten net mijn warm bakje rijst gekregen waar ik dankbaar voor ben met respect naar de mensen die nu met de Ramadan mee doen 🙏🏼

 

https://www.lockmeup.nl/nieuws/21346/

Lief netwerk,
Het is zover ik ben officieel opgesloten in de kooi van 1 bij 2 meter dit doe ik 12uur lang om geld in te zamelen voor tegen de ⛔KINDERPROSTITUTIE⛔
Ik heb hard jullie hulp nodig om het streef bedrag van 2500€ te verzamelen.
Met elke euro ben ik blij 🙏🏼
Ik heb hier wat boeken en dvd’s te koop liggen en een collecte waar u in kan doneren op locatie Dudok Arnhem B.V.
Laat je hart spreken en doneer via de onderstaande link
https://lnkd.in/gUtu8u5
Free a Girl #LUCKMEUP #WEEKTEGENKINDERPROSTITUTIE

https://www.lockmeup.nl/nieuws/21342/

De donaties blijven binnenstromen. GEWELDIG!

Alle bieders, donateurs en anoniempjes heel erg bedankt. Dankzij jullie kunnen er twee meisjes ontdaan worden van een vreselijke situatie. Ik zit er nog tot 23:00 uur en uit vrije wil. Die arme meisjes niet…

Lieve mensen ‼HELP‼ Alsjeblieft jullie aandacht ‼ Ik ben nu een paar dagen druk bezig op vele manier jullie aandacht te trekken voor de week van KINDERPROSTITUTIE ik heb over de 2000 netwerk contacten en nog maar 260€ opgehaald het valt mij tegen mijn contacten te bereiken en bewust te maken van deze vreselijke HEL😥 Daarom heb ik dit filmpje gemaakt met een goede vriend fotograaf Chiel Eijt 📸 Laten wij de handen ineen slaan en krachten bundelen 🙏🏼 Deel dit filmpje zoveel mogelijk met al jou contacten op: Whatsapp / Facebook/ Instergram/ Twitter zodat ik mijn streef bedrag haal van 2500€ voor de stichting Free a Girl ✌🏼 Alsjeblieft “DONEER ” via de onderstaande link https://lnkd.in/gUtu8u5 Dankjewel ❤ Free a Girl Dudok Arnhem B.V. #FreeaGril #Lockmeup #HELP

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Nou, daar zit ik dan

Vanwege het weer zit ik binnen, een beetje op de tocht. Maar sois, het kan erger.

kooi uitzicht lockmeup

Uitzicht vanuit de kooi van Lockmeup

De € 2.500 is gehaald, wellicht komt er vandaag nog wat binnen omdat het meer zichtbaar is. Vandaag tijd dus om het verhaal live te vertellen aan voorbijgangers.

Maar ook aan mensen die mij per mail bevragen over hoe dat dan precies zit. Ik kreeg de vraag (van een man): is er een plan hoe deze ellende kan worden opgelost? Geen gedwongen prostitutie zonder mannen die daar op in gaan . . . . Daar ligt de bron van deze ellende. Het zijn ook vaak mannen die gedwongen prostitutie organiseren! Wordt er iets gedaan aan het verbeteren van de moraliteit van mannen?

Vandaag dus tijd om al die vragen te beantwoorden dan wel uit te leggen hoe Free a girl werkt.

 

Vandaag zijn de eerste twee deelnemers opgesloten in hun hokje, een gevoel van trots valt op zo’n moment niet te onderdrukken…
Ontzettend trots en blij ben ik, dat ik deel uit mag maken van dit geweldige team onder het toeziende oog van Nancy Rosberg! Zaterdag 19 mei as. is het mijn beurt om het hokje te betreden… Dit besef zal komen als de deur officieel dicht gaat en ik 12 uur lang geen kant op kan.

Alvast mijn grote dank aan alle mensen die hebben gedoneerd, geboden op mijn veilingitems en iedereen die mij komt steunen op de grote dag!

Beste vrienden, familie, zakenrelaties en collega’s,
ik heb jullie steun nodig. Mijn streefbedrag is om € 2500 op te halen in de week tegen kinderprostitutie.

Free a Girl organiseert sinds 2011 “Lock me Up – Free a Girl”, als onderdeel van de Week tegen Kinderprostitutie, met als doel om met heel Nederland nog veel meer meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden.Tijdens de 7de editie van Lock me Up – Free a Girl, maandag 14 mei tot en met zaterdag 19 mei 2018, zullen er bij restaurants en bedrijven door heel Nederland hokjes van 1 bij 2 meter staan. De hokjes staan symbool voor de hokjes in Indiase bordelen. Deelnemers laten zich bewust 12 uur lang opsluiten en zamelen elk €2.500 in.

Ik laat mij ook 12 uur opsluiten zonder eten! Help mij en doneer: https://www.lockmeup.nl/deelnemers/renate-wijma/

Of bied op één van mijn veilingitems: https://www.lockmeup.nl/veiling/?fwp_veiling_deelnemer=1425

Langskomen om persoonlijk te doneren kan natuurlijk ook tussen 11:00 en 23:00uur bij CHA! op donderdag 17 mei. Ze hebben een fantastisch menu samengesteld voor € 25 pp. De volledige opbrengst gaat naar FREE A GIRL.

Ik reken op jullie.

Liefs, Renate

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77