Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

 • nl

Een 1 op 1 coaching sessie met huidplooimeting, voedingsplan en trainingsplan en advies.

 

Borse in Pelle leren schoudertas Made in Italy

Borse in Pelle tasBorse in Pelle leren schoudertas Made in Italy

www.tmamethode.nl

TMA Drijfveren en Talenten Analyse + beroepeninteresse Analyse
De juiste persoon op de juiste plek. De TMA Analyse geeft inzicht in drijfveren, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Wordt toegepast als aanvulling op selectie, assessment en persoonlijke ontwikkeling of coaching.
Analyse, loopbaangesprek en ingebonden rapportage

Waarde € 625,-
Buitenkans startbod € 425,-

 

Aangeboden door mijzelf! Organisatie: Fit voor Talent

Samen koken, is genieten. Bereiden, proeven, drinken en proosten. Onder deskundige begeleiding van onze chef-kok volg je een kookworkshop. En daarna met z’n allen aan tafel. De kookworkshops zijn perfect geschikt voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, familiereünies of bedrijfsuitjes. Wil je je eigen chefs diner? Maak gebruik van onze keuken en nodig vervolgens je eigen gasten uit.

Met dank aan Gastrobar bij Rozendaal

 

Zorg dat je hier bij gaan, want we gaan er een leuk zomerfeest van maken met super dj’s, ginbar, lekker eten en veel drank en gezelligheid! Bied nu op 4 kaarten all-inclusive! 

Met dank aan Gastrobar bij Rozendaal!

Let op: 16 juni a.s. 

Wil je alles ontdekken over bier en Grolsch in het bijzonder? Dit is je kans! Alles wat je wil weten komt aan bod: de rijke geschiedenis, het brouwen van ons karakteristieke pils en de vele speciaalbieren, het bottelen van de unieke beugelflessen en de kenmerkende TV-reclames.

Na afloop van de rondleiding kun je in de gezellige cafés in de brouwerij natuurlijk samen genieten onder het genot van lekker eten terwijl je de lekkerste Grolsch bieren mag proeven.De Grolsch Brouwerij Tour is niet voor niets gekozen tot het Beste Uitje van 2017 én 2018!

En dat voor maar liefst 10 personen!!

Met dank aan Koninklijke Grolsch!

Op basis van de scan wordt duidelijk waar de kansen voor een sterk groeiende omzet liggen

Online Succes start met een goede nulmeting. Zonder een nulmeting is het onmogelijk om verbeteringen meetbaar te maken. Bovendien fungeert een dergelijke nulmeting als de basis voor uw strategie. U brengt in kaart waar u momenteel staat, en bepaalt vervolgens de groeipotentie voor de komende 12 maanden.

Een goede Online Succes Scan controleert per website of webshop:

 • de gebruikersvriendelijkheid
  De gebruiksvriendelijkheid van uw Magento webshop, WordPress website en elke andere online omgeving heeft invloed op de conversie. De usability is dan ook erg bepalend voor het rendement.
 • de techniek
  Een goed presenterende en vindbare website en webshop voldoet aan een aantal eisen op het gebied van techniek. Zo speelt de snelheid, beveiliging en mobiel-vriendelijkheid vandaag de dag een enorm belangrijke rol in de ranking van online omgevingen.
 • de content
  Google gebruikt een aantal elementen van een website en webshop als leidraad bij het scannen van de inhoud. Wanneer elementen als structuur, de juiste headers, tags en descriptions missen heeft een zoekmachine moeite met het scannen van uw website en wordt deze dus per definitie minder goed beoordeeld.
 • het linkprofiel
  Een SEO-positie staat of valt met een goed linkprofiel. De hoeveelheid links en de waarde en betrouwbaarheid van deze links geven een website een bijbehorende score. Gebaseerd op deze waardering wordt uw website of webshop geranked in zoekresultaten. Een beter linkprofiel vergeleken met uw concurrent, betekent dus een betere positie.

Daarnaast worden ook de marketing mogelijkheden meegenomen in de Online Succes Scan. Een website of webshop en de bijbehorende conversie hoort immers volledig geoptimaliseerd te zijn.

 

 

Met grote dank aan:

Met resultaatgerichte websites en webshops i.c.m. effectieve marketing en een conversiegericht webdesign, verhogen wij de online verkoop van onze klanten.

Paddy’s is een begrip in Enschede. Hèt adres om smakelijk te lunchen, gezellig te dineren of tapas te eten en op vrijdag- en zaterdagnacht uit te gaan. Zij hebben het allemaal onder één dak en daar zijn ze al meer dan 20 jaar trots op!
U vindt ons aan de prachtige Oude Markt 12 in Enschede, waar ook vaak leuke evenementen plaatsvinden.

Je bied op:

Een waardebon voor een uitgebreid diner voor 2 én een fantastisch wijnpakket inclusief een set unieke wijnglazen voorzien van Paddy’s logo

Eens per 3 maanden geef ik een unieke verkoopworkshop om waarde in de markt te verhogen.

Normale investering: 5400,- voor 10 deelnemers. Deze unieke workshop veil ik voor FREE A GIRL.

Ik train 10 van je verkoop toppers of je team tot 15 personen. Iedereen krijgt mijn boek Red de Salestijger.

Datum bepalen we in overleg. Dus….. Bieden, en ik garandeer je dat je je investering na de training in 1 dag kan terug verdienen!!

Marc

De bundel van onze Zoetermeerse stadsdichter is gesigneerd en wel te krijgen voor de hoogste bieder. Bied mee en lees de gedichten van Robbert Roos binnenkort in het avondzonnetje op uw eigen terras.

Indien u dit item wint, kunt u de bundel afhalen bij BurgGolf Westerpark in Zoetermeer.

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77