Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

De Utrechtse kunstenaar Anna van Duin maakte een aquarel van Wijk aan Zee. Op A4 formaat.

“Belle Colores”

Mixed art on 3D canvas 70×70

Made by Gene Thomas

 

Wereldberoemde kunstenaar in Enschede. De werken van Hermes zijn kleurrijk, toegankelijk en bovenal vrolijk. Hermes maakt vrije werken en in opdracht. Alles in de welbekende Hermes stijl.

Bied nu op dit kleurrijke schilderij van 120 x 40 cm!

Een fantastisch item! Bedankt Cor Timmer!!!

Donderdag avond as zal deze prachtige gitaar worden bespeeld, voor mijn hokje tijdens mijn opsluiting, door Bluesgitarist Cor Timmer.

Gemaakt door Anna Bos, kunstenares. Zie Facebook en instagram.

Beschikbaar gesteld door Cor Timmer. Bluesgitarist. Is een unica.

Dit item voor de veiling is een handgemaakte ketting van Bianca Leusink. Is er maar 1 van dus uniek. Verschillende materialen en de prachtige rijke kleuren waar Bianca zo bekend om staat. De rode Buddha is prachtig.

De ketting valt erg mooi om de nek. Een heel mooi sieraad. Dankjewel Bianca voor dit prachtige veilingitem!

Altijd al je eigen single op willen nemen in een professionele geluidsstudio? Dan kun je hier simpelweg niet omheen, plaats een mooi bod en leef je droom!

Maarten De Groot is de trotse eigenaar/muziekproducer van M-Works. Menig artiest ging jou al voor, mooie hits zijn hier ontstaan.

Met een songwriter, arrangeur of zelf een lied componeren en arrangeren, inzingen, live instrumenten inspelen en afmixen in 1 dag. Het kan echt!

Door snelle, up to date technieken en veel ervaring is het mogelijk om muziekproducties sneller te kunnen produceren. Dat maakt het mogelijk om in één dag tot een mooi product te komen en een complete single te maken.

In een relaxte, bijna huiselijke sfeer is het mogelijk om aan al je muzikale wensen te voldoen. Veel muziekstijlen, van nationaal tot ver over de grenzen. De studio is uitgerust om het de artiest zoveel mogelijk naar zijn/haar zin te maken.

Zeer inspirerend om zo bezig te zijn met jouw eigen productie….

En natuurlijk met de M-Works kwaliteit!

Exclusief bezoek van ongeveer anderhalf uur aan het imposante atelier van en door kunstenaar Sibyl Heijen. Rondleiding en inleiding in het werk van Sibyl Heijnen, Kunstenaar uit Almelo met projecten in 25 landen. Na afloop drankje met een hapje. Neem uw relatie(s), vrienden of familie mee. Kom met minimaal 5 personen en maximaal 12 personen.

Astrid Koppen, beeldend kunstenares uit Heelsum (Atelier “In Beeld”) heeft deze sculptuur belangeloos ter beschikking gesteld voor de veiling van Lock me Up – Free a Girl.

Zij geeft daarbij aan: “Beschutting voor meisjes die onder erbarmelijke omstandigheden worden uitgebuit. Daar moet een eind aan worden gemaakt.”

De hoogte van dit prachtige beeldje is 18 cm.

Doet u een goed bod vanuit uw hart en het beeldje is van u! Tevens steunt u een heel goed doel, waardoor meer meisjes bevrijd kunnen worden….

Hoe toepasselijk op deze veiling…dit schilderij gemaakt door Ilse Scholten, titel is “nu effe niet”.

 

 

Ilse Antoinette Scholten

Van Diemenstraat 2

Enschede

06 – 10 77 76 42

 

www.IlseScholten.nl

Keramiek@IlseScholten.nl

 

Na de veiling op te halen in Enschede

Voor de liefhebbers van hoeden….hier is je kans!!

Tijdens Prinsjesdag, Military in Boekelo of een andere “hoedengelegenheid” bent u de ster van de gelegenheid met deze prachtige creatie!

Bied naar waarde, help meisjes redden!!!

 

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77