• nl

Gemaakt van klei door Gon VandenBergh. Gon is behalve dierenarts ook beeldend kunstenares. Naast beelden uit steen maakt zij ook prachtige beelden uit klei. Speciaal voor Free a girl zijn deze beelden gemaakt. De beelden worden per stuk geveild maar je mag ze natuurlijk ook alle drie.

Waarde: 150,- per stuk

Minimum inleg veiling: 75,- per stuk.

De prachtige Zuid-Limburgse kunstenares Dorieke veilt voor deze speciale actie haar schilderij “Dreams are made of these…”

Synergie tussen kunst, mens en aarde

Ik ben gefascineerd door het menselijk leven en de wereld om ons heen. Emotie, en hoe zich dit gedraagt in het menselijk lichaam, gezichten, voeten en vooral handen.

Ik zoek schoonheid in eenvoud, geluk in kleine dingen, dicht bij de natuur, handen in de aarde. landschappen van de ziel.

Snelle expressieve bewegingen, strakke belijning, zuivere tempera toetsen en een krachtige vlakverdeling.

 

* Afmetingen 1mx1m

* Verf & doek: empera op jute,

* 2012,

* Catalogusprijs €1800,-

 

Tegen elk bod vanaf € 50,- een professionele muurschildering door Saskia de Wit Muurschilderingen (kost normaal € 279,50!!!)

Ben je in blijde verwachting, of wil je een zwangere vriendin een leuk kraamcadeautje geven? Dan is deze super schattige muurschildering van een beertje op een schommeltje aan een tak (zie foto’s) een prachtige toevoeging aan de babykamer! De lengte van de tak is ongeveer 1.20m tot 1.50m breed en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. De kleuren zijn grijstinten met 1 kleuraccent naar keuze: mintgroen, blauw of roze.

Wil jij ook zo’n gaaf handgeschilderd kunstwerk op je babykamertje, bied dan mee op de veiling en de opbrengst komt helemaal ten goede aan Free A Girl!

LET OP, De volgende voorwaarden zijn van belang:

  • De muur waar de schildering op geschilderd wordt moet volledig GLAD gestuct zijn (GÉÉN structuur!!! Ik kan bv niet schilderen op spachtelputz, granol, hout, kunststof of structuurbehang zoals glasvezelbehang met een wafelstructuur)
  • De muur is met gewone latex (waterbasis) gesausd in wit of een heel zachte kleur (GEEN donkere tinten)
  • Het adres ligt in Ede, Bennekom of Wageningen
  • De minimale wachttijd voor het maken van een afspraak is 5 weken
  • Deze veiling geldt alléén voor exact deze muurschildering zoals te zien op de foto’s, geen andere plaatjes mogelijk voor dit veilingbedrag! (Heeft u iets anders gezien dat u aanspreekt, vraag dan vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op de website).

Let u er alstublieft goed op, dat uw muur voldoet aan de voorwaarden en dat u genoeg tijd heeft voor het inplannen van de afspraak. Ik kan helaas geen geld terug geven van deze veiling! Ik maak deze schildering 100% belangeloos, de volledige opbrengst doneert u aan Free A Girl, en de werkuren, materiaalkosten en voorrijkosten komen voor mijn eigen rekening. Wilt u meer informatie over deze gave kinderkamer muurschilderingen, kijk dan op: www.muurschildering-kunst.nl

Hier treft u ook het uitgebreide portfolio aan met héél veel meer leuke voorbeelden! Voor algemene vragen en informatie, kijk bij FAQ.

Algemene voorwaarden

Serie van 6 zeefdrukken Titel ‘Sprookjes’

Voorzien van tekst door Imme Dros

Imme Dros (1936) is een Nederlands schrijfster van jeugdboeken. Ze heeft een groot aantal kinderboeken op haar naam staan, waaronder de serie over Roosje. Ook is Dros bekend om haar bijzondere sprookjesbewerkingen

En iedere zeefdruk gemaakt door een andere illustrator.

1 van de 250 afdrukken, unieke serie!!  Gesigneerd, ingelijst , 60×44 cm

.

Huiskamerconcert door niemand anders dan de enige echte Ene Palk.

Muziek: Palk: zang,gitaar,ukelele, lapsteel en nog veel meer…

Unieke kans om deze unieke artiest in je eigen huiskamer te laten optreden, of wellicht wil je iemand het cadeau geven..

Hou je van beyonce of houd je van roze.
En ben je altijd al opzoek naar een mooi schilderij die je thuis kan ophangen.? Bied dan nu op dit mooie kunstwerk gemaakt door mijn oma agnes van lier.
Ze schildert al jaren en dit schilderij is 1 van de vele mooie die ik mocht veilen op de veiling.

U doneert voor Free a Girl en daarmee doneert u ook voor uzelf, of iemand anders die u blij wenst te maken.

Doneert u 25 euro of hoger dan krijgt u gratis een yoga/energiebalans sessie van 2 uur. Deelnemers minimaal 2 en maximaal 4 per groep. Dit aanbod geldt tot 1 augustus 2018.

Deze sessie zal u doen ontspannen, u laat stress los en voelt u vrij!

Voor website: Jeanette ter Haar.

Zie je ook telkens meer van die prachtige hennaversieringen? Benieuwd hoe je ze ook zelf kan maken? Volg dan de introductieworkshop Henna zetten van Niembooda Henna Arts. Henna-artiest Anima Jhagroe-Ruissen neemt je mee in de wereld van henna. De workshop is een inspirerende mix van historie, gebruiken en betekenis van henna en vaardigheden zoals het oefenen van technieken henna zetten en nadenken over design-composities op de hand.

‘Een ontmoeting tussen een eeuwenoude traditie en hedendaagse interpretatie’.

Benieuwd naar Anima’s hennastyle? Check dan www.henna-arts.nl

 

Voor deze veiling wordt een workshop aangeboden voor minimaal 10 deelnemers 20 EUR pp

Duur: 2 uur

Locatie: nader te bepalen door koper

Excl Reiskosten, deze worden vanuit Den Haag berekend.

 

Prachtig doek, Acryl met pallet op doek.

Gemaakt door Riette Raijmakers-Wenstedt

De expressie is sterk en Riette gebruikt een sterke kleur om haar schilderij kracht bij te zetten.

 

 

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77