Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

 • nl

Op basis van de scan wordt duidelijk waar de kansen voor een sterk groeiende omzet liggen

Online Succes start met een goede nulmeting. Zonder een nulmeting is het onmogelijk om verbeteringen meetbaar te maken. Bovendien fungeert een dergelijke nulmeting als de basis voor uw strategie. U brengt in kaart waar u momenteel staat, en bepaalt vervolgens de groeipotentie voor de komende 12 maanden.

Een goede Online Succes Scan controleert per website of webshop:

 • de gebruikersvriendelijkheid
  De gebruiksvriendelijkheid van uw Magento webshop, WordPress website en elke andere online omgeving heeft invloed op de conversie. De usability is dan ook erg bepalend voor het rendement.
 • de techniek
  Een goed presenterende en vindbare website en webshop voldoet aan een aantal eisen op het gebied van techniek. Zo speelt de snelheid, beveiliging en mobiel-vriendelijkheid vandaag de dag een enorm belangrijke rol in de ranking van online omgevingen.
 • de content
  Google gebruikt een aantal elementen van een website en webshop als leidraad bij het scannen van de inhoud. Wanneer elementen als structuur, de juiste headers, tags en descriptions missen heeft een zoekmachine moeite met het scannen van uw website en wordt deze dus per definitie minder goed beoordeeld.
 • het linkprofiel
  Een SEO-positie staat of valt met een goed linkprofiel. De hoeveelheid links en de waarde en betrouwbaarheid van deze links geven een website een bijbehorende score. Gebaseerd op deze waardering wordt uw website of webshop geranked in zoekresultaten. Een beter linkprofiel vergeleken met uw concurrent, betekent dus een betere positie.

Daarnaast worden ook de marketing mogelijkheden meegenomen in de Online Succes Scan. Een website of webshop en de bijbehorende conversie hoort immers volledig geoptimaliseerd te zijn.

 

 

Met grote dank aan:

Met resultaatgerichte websites en webshops i.c.m. effectieve marketing en een conversiegericht webdesign, verhogen wij de online verkoop van onze klanten.

Een fantastisch item! Bedankt Cor Timmer!!!

Donderdag avond as zal deze prachtige gitaar worden bespeeld, voor mijn hokje tijdens mijn opsluiting, door Bluesgitarist Cor Timmer.

Gemaakt door Anna Bos, kunstenares. Zie Facebook en instagram.

Beschikbaar gesteld door Cor Timmer. Bluesgitarist. Is een unica.

Altijd al je eigen single op willen nemen in een professionele geluidsstudio? Dan kun je hier simpelweg niet omheen, plaats een mooi bod en leef je droom!

Maarten De Groot is de trotse eigenaar/muziekproducer van M-Works. Menig artiest ging jou al voor, mooie hits zijn hier ontstaan.

Met een songwriter, arrangeur of zelf een lied componeren en arrangeren, inzingen, live instrumenten inspelen en afmixen in 1 dag. Het kan echt!

Door snelle, up to date technieken en veel ervaring is het mogelijk om muziekproducties sneller te kunnen produceren. Dat maakt het mogelijk om in één dag tot een mooi product te komen en een complete single te maken.

In een relaxte, bijna huiselijke sfeer is het mogelijk om aan al je muzikale wensen te voldoen. Veel muziekstijlen, van nationaal tot ver over de grenzen. De studio is uitgerust om het de artiest zoveel mogelijk naar zijn/haar zin te maken.

Zeer inspirerend om zo bezig te zijn met jouw eigen productie….

En natuurlijk met de M-Works kwaliteit!

Dat hebben we allemaal wel eens, en altijd op het meest ongewenste moment! Maar toen was er deze veiling, speciaal bedoeld voor jou, het moest zo zijn!

Net je smartphone of tablet uit je vingers laten glippen? Of hield ie er spontaan mee op?

GSM Team Enschede to the rescue! Klaar terwijl je wacht!

www.gsmteam.nl

Voor de liefhebbers van hoeden….hier is je kans!!

Tijdens Prinsjesdag, Military in Boekelo of een andere “hoedengelegenheid” bent u de ster van de gelegenheid met deze prachtige creatie!

Bied naar waarde, help meisjes redden!!!

 

Het festival is al uitverkocht. www.downtotherabbithole.nl maar voor lockmeup freeagirl veiling stelt de organisatie twee weekendtickets beschikbaar inclusief camping. Net achter het net gevist? Dit is je kans!

Normale prijs per ticket € 149,- exclusief de servicekosten van € 10,- .

 

Nu bieden en meisjes helpen bevrijdden?!!! Dit is je kans.

 

Wij mogen de eerste gesigneerde luchtgitaar van ex wereldkampioen luchtgitaar spelen Tremelo Theun veilen!

Een te gek certificaat van de gulle donateur ligt op u te wachten!!
certificaat tremolotheun1
[luchtgitaar+Teun]

 

Na afloop van de veiling op te halen in Enschede of onder rembours ontvangen.

 

Vrouwelijke voiceover: Helder & Enthousiast!

Als vrouwelijke voiceover word ik vaak gevraagd om mijn heldere en enthousiaste stem. Mijnklanten noemen mijn stem warm en fris, eerlijk en overtuigend, met mijn stem als voice-over geef je jouw product, video of elearning een eigen sound. Ik werk als voice over en stemacteur en werk vanuit mijn eigen studio en op locatie. Luister lekker even rond, kijk of mijn geluid je aanstaat en  download gerust een fragment.

https://www.versinuitvoering.nl

Met dank aan Nienke!!

Z.g.a.n. Nikon Camera D610 inclusief Nikkor 24-85mm kit in doos incl bijbehoren. 1.768 clicks.

1x uit de doos geweest en gebruikt. Ik veil mijn eigen Nikon D610 + alle toebehoren voor Free a Girl.
Te bezichtigen of op te halen (hoogste bod) in Huizen.

 Dusseldorp, Apeldoorn stelt beschikbaar voor de veiling een weekend cabrio rijden in de nieuwe Mini.

https://youtu.be/SwJh6_-dqEM

Unieke kans en heerlijk genieten met het mooie weer wat eindelijk is begonnen.

 

Na sluiting van de veiling en de hoogste bieder? Dan brengen wij u in contact met Dusseldorp Mini Apeldoorn.

Dusseldorp Mini Apeldoorn kan in de regio “gewisseld” worden, SERVICE tot aan de voordeur.

Bedankt Dusseldorp Mini Apeldoorn!!!

www.dusseldorpmini.nl

 

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77