Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Samen koken, is genieten. Bereiden, proeven, drinken en proosten. Onder deskundige begeleiding van onze chef-kok volg je een kookworkshop. En daarna met z’n allen aan tafel. De kookworkshops zijn perfect geschikt voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, familiereünies of bedrijfsuitjes. Wil je je eigen chefs diner? Maak gebruik van onze keuken en nodig vervolgens je eigen gasten uit.

Met dank aan Gastrobar bij Rozendaal

Samen koken, is genieten. Bereiden, proeven, drinken en proosten. Onder deskundige begeleiding van onze chef-kok volg je een kookworkshop. En daarna met z’n allen aan tafel. De kookworkshops zijn perfect geschikt voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, familiereünies of bedrijfsuitjes. Wil je je eigen chefs diner? Maak gebruik van onze keuken en nodig vervolgens je eigen gasten uit.

Met dank aan Gastrobar bij Rozendaal

 

Liefhebber van een goed glas wijn in combinatie met een Bite/tapas? Bied dan nu op deze Wine & Bite avond voor maar liefst 10 personen!

Locatie: Gastrobar bij Rozendaal (verzorgd tevens de ‘bites)

Met grote dank aan Elhorst Wijnen!

Wil je alles ontdekken over bier en Grolsch in het bijzonder? Dit is je kans! Alles wat je wil weten komt aan bod: de rijke geschiedenis, het brouwen van ons karakteristieke pils en de vele speciaalbieren, het bottelen van de unieke beugelflessen en de kenmerkende TV-reclames.

Na afloop van de rondleiding kun je in de gezellige cafés in de brouwerij natuurlijk samen genieten onder het genot van lekker eten terwijl je de lekkerste Grolsch bieren mag proeven.De Grolsch Brouwerij Tour is niet voor niets gekozen tot het Beste Uitje van 2017 én 2018!

En dat voor maar liefst 10 personen!!

Met dank aan Koninklijke Grolsch!

Paddy’s is een begrip in Enschede. Hèt adres om smakelijk te lunchen, gezellig te dineren of tapas te eten en op vrijdag- en zaterdagnacht uit te gaan. Zij hebben het allemaal onder één dak en daar zijn ze al meer dan 20 jaar trots op!
U vindt ons aan de prachtige Oude Markt 12 in Enschede, waar ook vaak leuke evenementen plaatsvinden.

Je bied op:

Een waardebon voor een uitgebreid diner voor 2 én een fantastisch wijnpakket inclusief een set unieke wijnglazen voorzien van Paddy’s logo

Sterrenhemel

Verblijf met Max 15 vrienden 1 avond en nacht in de tuin van de boswachters woning in park Sonsbeek.

Kampvuur en gitaarmuziek, kijken naar vallende sterren of de opkomende zon.

Sterke verhalen nog sterker als de whisky en samen zingen tot de vogels het over nemen .

 

De ultieme ervaring met je vrienden die je altijd bij blijft.

 

 

 

Nacht- Exursie… sonsbeek .

 

Ervaar hoe donker de nacht is in het oude bos.

En wandel met al je zintuigen door de donkere nacht tussen de uilen en vossen .

Gebruik oude de technieken van de boswachters van Schiermonnikoog om toch te kunnen zien in het bos . En hoor en beleef alle spannende verhalen van sonsbeek .

En na een spannende wandeling sluiten we af met een vuurtje en een wijntje in de tuin van de boswachters woning.

De exursie is voor 25 personen max.

 

 

2 VIP tickets voor GAE- FC Twente, seizoen 18/19

Hier word je als trouwe fan van FC Twente of Go Ahead Eagles heel blij van!

Je gaat;

Vooraf heerlijk eten in de lounge

Je kijkt;

De wedstrijd op de eretribune (!)

En na afloop ga je lekker borrelen. En dat met z’n tweeën!

Aangeboden door Koninklijke Grolsch, hartelijk dank!

Stadsboerderij het Beeklust in Almelo biedt 6 kaarten voor een ritje met de ponykar aan. In te wisselen op een woensdagmiddag. Leuk om met het hele gezin te doen of nodig een paar extra kinderen uit. Zeker weten dat het een gezellig uitje is met zijn allen. Bij deze tocht krijg je ook nog een fleurige boodschappentas met een kaasplankje en wat tapasschaaltjes. Allemaal ontworpen door de cliënten van de Twentse Zorgcentra.

Eerlijk is eerlijk. Dit zijn onze pareltjes. Extra grote kamers met extra zorg ingericht voor een romantische date misschien. In de speciale loungehoek hangt een net iets grotere televisie. Kruip op de bank lekker tegen elkaar aan en kijk die mooie film. Ondertussen loopt je bad vol. Bijzonder is de groene plantenwand naast het ligbad. Als je nu niet volledig uitrust…

Overnachting met ontbijt voor 2 personen in een suite.


Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77