• nl

Uitgebreide en doeltreffende gezichtsbehandeling voor het verbeteren van je huid en daarnaast ook inclusief: modelleren wenkbrauwen, verven wenkbrauwen, verven wimpers, harsen bovenlip, kin, kaaklijn en uitgebreide bindweefselmassage.

Aangeboden door Bianca di Lollo Doetinchem.

Huidverbetering Yonka

 

Een 5 strippenkaart voor Baby-Bootcamp of Peuter-Bootcamp.

Bij Bewegen met Jorien werk je aan je eigen fitness en neem je je baby of peuter mee. Bij Baby-Bootcamp is je baby je gewicht (en dit groeit langzaam met je mee naarmate jij fitter wordt….) en bij Peuter-Bootcamp gaan we hierin verder en laten we de peuters ook zelf hindernissen en bewegingsspelletjes ontdekken. De focus ligt bij jouw fitness. Jij wordt fitter en je kindje heeft een leuke tijd!

Echt een toffe ervaring!

 

BabyWatcher steunt Irene en daarmee Free a Girl in haar missie. Wij gunnen ieder meisje de mogelijkheid in een veilige omgeving weer onbezorgd een meisje te kunnen zijn.

BabyWatcher is ‘s werelds eerste echo- apparaat waarmee iedere zwangere vrouw in haar eigen vertrouwde omgeving haar kindje kan bekijken. Zonder medische intentie, puur op nog meer van het wonder in haar buik te genieten en haar omgeving kennis te laten maken met het kindje. De Babywatcher kan gehuurd worden vanaf 3 dagen en dagelijks kan er 3x per dag een echo van 10 minuutjes gemaakt worden. Voor Lock Me Up sponsort BabyWatcher 2 x  het gebruik van de Babywatcher voor 1 week á 84,- Euro.

Bied, geniet van je kleine spruit en draag bij aan deze geweldige actie!

Mufide Enschede

Wij heten u van harte welkom in onze schitterende AVEDA Lifestyle Salon Müfide Hair & Spa aan de Van Loenshof 10 in Enschede. Met veel passie en enthousiasme werkt het professionele team bij Müfide Hair & Spa aan uw wensen voor haar, huid en lichaam.

Bij Müfide Hair & Spa maken we ons sterk voor “blij van binnen, prachtig van buiten”. Het team van Müfide Hair & Spa laat zich inspireren door het huidige modebeeld, en vertaalt dit naar uw persoonlijke wensen. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken bezoekt ons team met regelmaat congressen in Berlijn, Londen, Las Vegas, New York en Istanbul.

In de veiling voor free a girl/ lock me up heerlijk arrangement twv €100,-

U doneert voor Free a Girl en daarmee doneert u ook voor uzelf, of iemand anders die u blij wenst te maken.

Doneert u 25 euro of hoger dan krijgt u gratis een yoga/energiebalans sessie van 2 uur. Deelnemers minimaal 2 en maximaal 4 per groep. Dit aanbod geldt tot 1 augustus 2018.

Deze sessie zal u doen ontspannen, u laat stress los en voelt u vrij!

Voor website: Jeanette ter Haar.

Zie je ook telkens meer van die prachtige hennaversieringen? Benieuwd hoe je ze ook zelf kan maken? Volg dan de introductieworkshop Henna zetten van Niembooda Henna Arts. Henna-artiest Anima Jhagroe-Ruissen neemt je mee in de wereld van henna. De workshop is een inspirerende mix van historie, gebruiken en betekenis van henna en vaardigheden zoals het oefenen van technieken henna zetten en nadenken over design-composities op de hand.

‘Een ontmoeting tussen een eeuwenoude traditie en hedendaagse interpretatie’.

Benieuwd naar Anima’s hennastyle? Check dan www.henna-arts.nl

 

Voor deze veiling wordt een workshop aangeboden voor minimaal 10 deelnemers 20 EUR pp

Duur: 2 uur

Locatie: nader te bepalen door koper

Excl Reiskosten, deze worden vanuit Den Haag berekend.

 

Massagebon voor een (ontspanning)massage van 60 minuten.

Hierbij bied cleo hairfashion een was beurt knipbeurt en styling aan twv 30 euro.

Trek een dagje uit en laat u verwennen bij BB BEAUTYBAR in
Den Haag.

U biedt op een uitgebreide manicure en pedicure met gelpolish.
www.bbbeautybar.nl

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77