Lock me up

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers hebben we dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,22

Tegen het einde van dit jaar beginnen we met de voorbereidingen van Lock Me Up 2019. Dan komt ook deze website weer officieel online om je van alle informatie te voorzien én kan je je aanmelden als deelnemer of locatie!

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Lock Me up-nieuws? Volg ons dan via social media. Heb je nu al een brandende vraag? Bel ons dan via tel: 023 204 9400 of mail naar info@lockmeup.nl.

Vinden we leuk Tot snel!

  • nl

Laat uw kind voor blijven op de concurrentie dankzij de levensechte BMW Baby Racer, een stoere loopwagen. Voorzien van leuke details, zoals claxon, verlichting en zelfs een ergonomisch stuurwiel. Wees gewaarschuwd, uw zoontje of dochtertje zal nooit meer anders willen dan BMW.

Afmetingen: L x b x h: 73,0 x 32,4 x 39,2 cm.
Wielbasis: 44 cm.
Gewicht: 4,5 kg

Met dank aan Benerink!

Een fantastisch item! Bedankt Cor Timmer!!!

Donderdag avond as zal deze prachtige gitaar worden bespeeld, voor mijn hokje tijdens mijn opsluiting, door Bluesgitarist Cor Timmer.

Gemaakt door Anna Bos, kunstenares. Zie Facebook en instagram.

Beschikbaar gesteld door Cor Timmer. Bluesgitarist. Is een unica.

Altijd al je eigen single op willen nemen in een professionele geluidsstudio? Dan kun je hier simpelweg niet omheen, plaats een mooi bod en leef je droom!

Maarten De Groot is de trotse eigenaar/muziekproducer van M-Works. Menig artiest ging jou al voor, mooie hits zijn hier ontstaan.

Met een songwriter, arrangeur of zelf een lied componeren en arrangeren, inzingen, live instrumenten inspelen en afmixen in 1 dag. Het kan echt!

Door snelle, up to date technieken en veel ervaring is het mogelijk om muziekproducties sneller te kunnen produceren. Dat maakt het mogelijk om in één dag tot een mooi product te komen en een complete single te maken.

In een relaxte, bijna huiselijke sfeer is het mogelijk om aan al je muzikale wensen te voldoen. Veel muziekstijlen, van nationaal tot ver over de grenzen. De studio is uitgerust om het de artiest zoveel mogelijk naar zijn/haar zin te maken.

Zeer inspirerend om zo bezig te zijn met jouw eigen productie….

En natuurlijk met de M-Works kwaliteit!

Regen of wind heeft totaal geen grip op je met dit sportieve Softshell Jack van Mercedes-Benz en hij staat nog goed ook, kijk maar naar Robert 😉

Bied nu op dit unieke exemplaar en steun de actie Lock me Up – Free a Girl

Met dank aan Baan Twente B.V.

Voor de liefhebbers van hoeden….hier is je kans!!

Tijdens Prinsjesdag, Military in Boekelo of een andere “hoedengelegenheid” bent u de ster van de gelegenheid met deze prachtige creatie!

Bied naar waarde, help meisjes redden!!!

 

Is uw scooter of brommer binnenkort toe aan een nieuwe band?

Bied mee en ontvang een nieuwe band t.w.v. € 90,-

Heeft uw scooter of brommer binnenkort een servicebeurt nodig?

Bied dan mee en ontvang een servicebeurt t.w.v. € 150,-

Aangeboden door Scootercare – Vaartweg 24 Hilversum

Het festival is al uitverkocht. www.downtotherabbithole.nl maar voor lockmeup freeagirl veiling stelt de organisatie twee weekendtickets beschikbaar inclusief camping. Net achter het net gevist? Dit is je kans!

Normale prijs per ticket € 149,- exclusief de servicekosten van € 10,- .

 

Nu bieden en meisjes helpen bevrijdden?!!! Dit is je kans.

 

Wij mogen de eerste gesigneerde luchtgitaar van ex wereldkampioen luchtgitaar spelen Tremelo Theun veilen!

Een te gek certificaat van de gulle donateur ligt op u te wachten!!
certificaat tremolotheun1
[luchtgitaar+Teun]

 

Na afloop van de veiling op te halen in Enschede of onder rembours ontvangen.

Bied nu en wie weet scheur jij straks door de straten op deze blitse, knalgele Amstel Radler 0/0% fiets!! Inclusief houten fietskrat op de voordrager, handig!!

Met dank aan SLIGRO!!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77