Belle Perez

Voor ons is het bijna een vanzelfsprekendheid om je op een veilige manier als vrouw te kunnen ontwikkelen. Helaas komt kinderprostitutie en sexueel misbruik wereldwijd nog voor, misschien nog wel meer dan je zelf kan inschatten. Heb het met mijn eigen ogen kunnen zien tijdens mijn reis naar Brazilië. Na meerdere gesprekken gehad te hebben met sexueel misbruikte meisjes heb ik gevoeld wat een impact verkrachting gehad heeft op deze meisjes. Free a Girl haalt ze uit hun erbarmelijke, onmenselijke situaties, geeft hen hoop, liefde en vooral zelfvertrouwen terug, Daarom wil ik me samen met Free a Girl inzetten om zoveel mogelijk meisjes te bevrijden.

Lock Me Up 2019


Doe mee!

Draag ook bij aan de bevrijding, opvang en rehabilitatie van meisjes die vastzitten in de prostitutie. Met minimaal €2.500 sponsorgeld sluiten wij je 12 uur lang op in een van de 80 hokjes die tussen 13 en 19 mei 2019 door heel Nederland staan.

Schrijf je nu in!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen